Facebook Campagne

facebook campagne

Facebook Advertentie Campagne

Facebook is de grootste social media op het internet. Het aantal bedrijven met een Facebook pagina ofwel Fanpage groeit dagelijks. Een Facebook campagne is daarom de perfecte manier om te adverteren.

Als bedrijf is het goed om met de tijd mee te gaan. Een facebook campagne zal je meer potentiële klanten opleveren en je bedrijf meer bekendheid geven. Daarnaast kun je met Facebook advertenties goede mond tot mond reclame opbouwen via Facebook. Met Facebook advertenties zal je fanpage meer Likes krijgen. Hoe meer Likes hoe meer mensen je fanpage en je bedrijf zullen vinden.

Door middel van een Facebook campagne en Facebook advertenties kunt je jouw bedrijf extra laten opvallen bij je doelgroep. Facebook advertenties zijn op dit moment dé manier om te adverteren. Het leidt niet alleen tot meer likes en een populaire Facebook fanpage maar ook tot meer omzet.

Wilt u meer bezoekers op uw website? Blijft de verkoop uit? Dan is het de hoogste tijd voor een professionele Facebook campagne! Wees je concurrenten te snel af en kies voor doelgerichte Facebook advertentie campagne. Via gerichte promotie op de leeftijd, geslacht, taal of interesses is een Facebook campagne de ideale digitale toegangspoort tot de doelgroep.

Waarom een Facebook campagne starten?
• Meer Likes en betrokkenheid vergroten
• Meer fans realiseren
• Meer bezoekers
• Grotere naambekendheid

Geef de doelgroep een reden om ‘fan’ te worden. Bied iets aan dat ze boeit of geef ze de kans iets te winnen. We bedenken samen een beperkt en exclusief aanbod dat alleen via de fanpage of via een bezoek aan de website verkregen kan worden. Dat levert je meer ‘likes’ op en met meer ‘likes’ zijn ook andere klanten overtuigd dat je aanbod of dienstverlening goed is.

Redenen genoeg om snel te starten met een Facebook campagne. Het opstarten van een succesvolle Facebook campagne gaat gepaard met het plaatsen van doordachte Facebook advertenties.

Zet je website of webshop ook op de digitale kaart. Meer weten? Stuur een e-mail naar:

Facebook Marketing campagne tips

1. Schrijf branche & merk gerelateerde berichten op je timeline.
2. Voeg relevante leuke foto’s en video’s toe.
3. Geef doelgroep een reden om fan te worden. (gratis download, free trial, coupons, ebook, gratis tool) Voorbeeld: Gratis ebook voor iedere 100e “Like”!
4. Stel interessante of leuke vragen om interactie te realiseren. (Hou vragen simpel en zorg voor een simpel antwoord Ja/Nee)
5. Organiseer een enquête of spel. Bijvoorbeeld foto of video wedstrijd of sweepstake (naam + email verzamelen)
6. Deel het bereiken van doelstellingen (milestones) met je fans.
7. Meet en analyseer via Google Analytics

google.com, pub-8958212103084489, DIRECT, f08c47fec0942fa0