Google Adwords Campagne

Google Adwords Campagne

Als bedrijf wilt je dat je website zoveel mogelijk bezoekers krijgt. Want jouw website is hét visitekaartje op het internet. Jammer dat niet iedereen je website weet te vinden. Zo loopt je dus veel klanten mis. Een website moet goed vindbaar zijn. Want vindbaarheid is het succes voor meer bezoekers en meer omzet!

Vindbaarheid van je website verbeteren kan direct door middel van een Google Adwords campagne . Start je eigen, professionele Google Adwords Campagne en adverteer op de eerste pagina van Google. Je kunt zelf bepalen met welke zoekwoorden je Adword Advertenties verschijnen.

Een groot voordeel aan deze vorm van internetmarketing is dat je dit helemaal niets kost. Pas wanneer bezoekers op je Adwords advertentie klikken, betaal je daarvoor een vooraf afgesproken bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van de populariteit van het zoekwoord. Je heeft de kosten voor de Google Adwords campagne dus zelf in de hand. Want je kunt namelijk zelf een plafond instellen. Als dit plafond is bereikt, verschijnt de Adwords advertentie niet meer bij de zoekresultaten.

Nog meer voordelen van een professionele Google Adwords Campagne:
• je bereikt mensen of bedrijven die op zoek zijn naar jouw producten of diensten
• je kunt zelf beslissen hoeveel zoekwoorden je wilt gebruiken
• Een grotere naamsbekendheid of betere merkbekendheid
• Direct nadat je bent gestart zijn je advertenties zichtbaar

Leesberg Internet Marketing Experts is een Google Partner en krijgt professionele ondersteuning van Google. Als Google Adwords professional kan ik je dus één ding verzekeren: vindbaarheid en succes!

google.com, pub-8958212103084489, DIRECT, f08c47fec0942fa0